Erek TOKİ İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Bireysel Farklılıklarını Göz Önüne Alarak Kendine Güvenen, Çevresine Saygılı, Dürüst, Milli Değerlere Bağlı, Özgür Düşünebilen, Katılımcı, Belirli Bir Amacı Olan, Demokratik ve Bilimsel Düşünen, Eleştiriye ve Değişime Açık ,Öğrenmeye İstekli, Planlı Yaşayan, Kendisiyle Barışık, Çevresine Örnek Olabilen,Girişimci, Hoşgörülü ve Sağlıklı Bireylerin Yetiştirmesi için gerekli eğitim öğretim ortamını hazırlamak.

Misyon: Çocuk Hakları Sözleşme´sinde belirlenen hakları hayata geçiren, çocukların kendilerini gerçekleştirmelerini sağlayan, katılımcı demokrasiyle yönetilen, ekolojik dengeye saygılı ve aynı zamanda ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, ülke ve dünya barışına katkıda bulunan, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30 - 11:50 12:50 - 14:20
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erektokiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BOSTANİÇİ MAH. KALEM SK. NO 1AA İPEKYOLU / VAN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kevenli Mahallesi Bostaniçi tokide bulunmaktadır

Adres - BOSTANİÇİ MAH. KALEM SK. NO 1AA İPEKYOLU / VAN

Ulaşım 10-15 dakikada bir minübüs seferleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze uzaklığı 5 Km´dir.